Over ons

Logo Stichting ZilverpasSinds 2018 is Stichting Zilverpas actief in en rond Groningen. Momenteel zijn er 3 mensen in loondienst en hebben we 35 vrijwilligers die meehelpen op de diverse locaties.

Naast deze mensen zijn er ook mensen actief voor onze stichting op basis van een participatieplek of in het kader van dagbesteding. Er zijn momenteel 50 actieve leden en dit aantal groeit dagelijks.

Het pand van KoksHerberg in Groningen is het hoofdkantoor. Vanuit daar werken we voornamelijk in de gemeente Groningen en in Drenthe. Naast onze particuliere klanten hebben we ook verschillende woningcoöperaties als opdrachtgever. Voor hen verzorgen wij de horeca en bijbehorende activiteiten in verschillende wooncentra.