Holthuys woonservicecentrum

't Holthuys woonservicecentrum‘t Holthuys is een woonservicecentrum aan de rand van Annen (Drenthe). Binnen het wooncentrum worden er zelfstandige woningen verhuurd maar is het ook mogelijk om wonen en zorg te combineren.

Stichting Zilverpas houdt zich voornamelijk bezig op het gebied van de horeca. Onze gastheren en dames verzorgen de maaltijden en serveren de koffie. Zij worden hierin bijgestaan door veel actieve vrijwilligers van binnen – en buiten Annen.

Samen met de zorgaanbieders en andere partners leveren we een bijdrage aan het organiseren van activiteiten voor de bewoners en de buurt. Ook is er winkeltje dat namens Stichting Zilverpas wordt gerund door een aantal enthousiaste vrijwilligers.