Vondelflat

De Vondelflat te GroningenDe Vondelflat is van oudsher een serviceflat. Bewoners huren hier zelfstandige appartementen en kopen vervolgens de zorg in die zij nodig hebben of hebben de keuze om dit te combineren. Daaromheen zijn er verschillende voorzieningen waarvan bewoners gebruik kunnen maken.

Binnen de Vondel is Stichting Zilverpas voornamelijk actief in de gemeenschappelijke ruimte. Wij serveren daar de maaltijden uit en verzorgen de koffie. We worden hierin ondersteund door een aantal vrijwilligers. Onze gastdames worden ook ingezet om samen met bewoners boodschappen te doen of gezamenlijk naar afspraken te gaan. Zo hebben de bewoners de mogelijkheid om geholpen te worden door een bekend en vertrouwd persoon.